Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμφωνία με Salah, στο τραπέζι με Roma!

Συμφωνία με Salah, στο τραπέζι με Roma!

Σε συμφωνία με τον Mohamed Salah φέρεται να έχει έρθει η Liverpool, όπως γράφουν οι Ιταλοί! Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δείχνουν να επιβεβαιώνονται τόσο από την Gazzeta dello Sport, όσο και από το Calciomercato και την La Repubblica, η Liverpool βρέθηκε σε πετυχημένες διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη και τώρα έχει καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και με την ομάδα της Ιταλικής πρωτεύουσας! Όπως είχαμε γράψει και στο προχθεσινό μας ρεπορτάζ, o ατζέντης του Αιγύπτιου παίκτη, Ramy Abbas Issa, βρέθηκε στο Λονδίνο, πόλη που η Liverpool διατηρεί γραφεία, και τελικά ο σκοπός του ταξιδιού του ήταν αυτός που υποπτεύθηκαν όλοι, βάσει των… κινήσεών του στα social media, δηλαδή το να διαπραγματευτεί με τους «Reds» τις απαιτήσεις του παίκτη.

Από τη στιγμή λοιπόν που οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν έρθει σε συμφωνία, μοναδικό εμπόδιο είναι η Roma. Σύμφωνα με τους Ιταλούς της Gazzetta, η Roma θέλει να πουλήσει με τουλάχιστον με 35 εκατομμύρια λίρες – 40 εκατομμύρια σε ευρώ – (ένα ποσό που από τα διάφορα ιταλικά μέσα έχει μία μικρή απόκλιση, όμως είναι σίγουρα πάνω από 35 εκατομμύρια) και η «ευκολία» της ομάδας να δώσει το ΟΚ για πώληση του παίκτη θα είναι ανάλογη με την ευκολία που θα έχει στο να μπορέσει να βρει αντικαταστάτη. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αυτός θα είναι ο Dominico Berardi της Sassuolo (του οποίου δικαιώματα έχει και η Juventus), με την υπόθεσή του να εξελίσσεται μάλλον παράλληλα, και να επηρεάζει εν τέλει, αυτή του Salah.

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ της Gazzetta, o Ρωμαϊκός ραδιοφωνικός σταθμός Tele Radio Station, αναφέρει πως ήδη η πρώτη προσφορά της Liverpool, ύψους 34 εκατομμυρίων ευρώ έχει γίνει μη αποδεκτή από τη Roma, ενώ το Calciomercato προσθέτει ότι η ομάδα της Ρώμης θα ικανοποιηθεί με ένα ποσό γύρω στα 45 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό λοιπόν που καταλήγουν όλα τα Ιταλικά μέσα είναι ότι το ενδιαφέρον της Liverpool είναι υπαρκτό και προχωρημένο, η πλευρά του παίκτη δεν αποτελεί εμπόδιο και ουσιαστικά οι επαφές των δύο ομάδων είναι αυτές που θα κρίνουν την έκβαση της μεταγραφής. Οι εξελίξεις τρέχουν από το πρωί με γρήγορους ρυθμούς και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην ημέρα να έχουμε νεότερα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com